📅 Időpont: 2025. május 10. 10:00 - 14:00
📍 Helyszín: Gasztroterem, 1042 Budapest Szent István tér 6.
A workshopon ezeket fogjuk közösen elkészíteni és elfogyasztani:
- Reggeli szendvicskrémek
- Sültkarfiol krémleves
- Aszalt-paradicsomos, gombás "rizottó"
- Töltött édesburgonya
- Zöldséges quiche (pite)
- Sajtos brokkoli golyók mártogatóssal
Mire számíthatsz a workshopon?
🥦 Receptötletekre és praktikákra a mindennapi étkezésekhez
🥕Gyakorlati tanácsokra: Hogyan integráljuk a zöldségeket a mindennapos étkezésbe?
👩🍳Közösségi, interaktív élményre
Mit tartalmaz a részvételi díj?
- Minőségi, friss alapanyagokat
- Nyomtatott és online recepteket
- 🎁 Ajándékba adom az 'IR-barát sütés' című ebookomat
- Kávét, teát, frissítőt és snackeket
🎟️ Részvételi díj: 30.000 Ft/fő előre utalással
Korábbi résztvevők mondták
"Kedves Dóri!
Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon! Igazán sok hasznos információt kaptam az IR-es étkezéssel kapcsolatban, az ételek elkészítéséről, az alapanyagokról, azok variálhatóságáról. Valóban ezek az ételek is tudnak finomak lenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a részvételt a workshopon!"
"Kedves Dóri!
Szeretném szívből megköszönni a fantasztikus hétvégi workshopot! Nemcsak hasznosnak találtam, de egy szuper élmény is volt. Már alig várom, hogy otthon is kipróbáljam a recepteket!"
" A kurzuson nagyon jól éreztem magamat, hálás vagyok a közvetlenségedért és a segítőkészségedért. Az egész szépen fel volt építve lépésről lépésre, látszik egyértelműen, hogy tudod, mit csinálsz!"