IR- étrend az alapoktól workshop - 2025. március 22.

2025.02.19

Bizonytalan vagy az inzulinrezisztens étrendben? 

Túl bonyolultnak tűnik? 

Sok az ellentmondásos információ?

Lemondásnak éled meg és éppen ezért mindig félbehagyod a diétát?


 Lehetsz kezdő, újrakezdő vagy épp feketeöves IR-diétázó, ezen a workshopon egy olyan szemléletmódot adunk át, amivel újrakeretezheted az életmódodat. 


 Szarka Dorottya dietetikus szakértelmének segítségével ledöntjük az IR-diétát övező tévhiteket és tabukat. Mivel semmilyen szempontból nem vagyunk egyformák, inzulinrezisztensként is fontos az egyéni különbözőségek, célok és lehetőségek szem előtt tartása. Ez a téma a workshopon is nagy hangsúlyt fog kapni, a résztvevők táplálkozási naplóit is elemezzük, illetve megvizsgáljuk, min érdemes változtatni. (A táplálkozási naplót a jelentkezés után küldjük, de kitöltése nem kötelező, nem feltétele a workshopon való részvételnek.)

Iklódi Dórival közösen elkészítünk egy napi menüt, hogy a tanultakat rögtön alkalmazhasd is a mindennapokban: 

  •  Reggeli: Teljes kiőrlésű szendvicskenyér, házi kencék 
  •  Kisétkezés: Vaníliás túrós pohárkrém 
  •  Ebéd/vacsora: Mindenmentes zöldborsó krémleves
     Egylábasos zöldséges tészta
     Lazac spenótos szósszal és bulgurral 

 Megmutatjuk, hogy nem kell félni, és nem kell túlgondolni – az IR-étrend lehet örömteli és hosszútávon is fenntartható! 

Gyere, és tedd meg az első (vagy a következő) lépést az egészségedért! 


Részvételi díj: 

 Early bird akció: Ha február 28-ig jelentkezel, akkor a tanfolyam 30.000 Ft/fő, február 28. után 35.000 Ft/fő 

A tanfolyam mellé  ajándékba megkapod Iklódi Dóra 160 grammos szémhidrátdiéta című szakácskönyvét is! 


 Időpont: március 22. 10:00 - 14:00 

 Helyszín: Gasztroterem, 1042 Budapest Szent István tér 6.

 Jelentkezés a dora.iklodi@gmail.com címen

 Várunk szeretettel,

Dorka & Dóri