IR- étrend az alapoktól workshop - 2025. március 22.

Bizonytalan vagy az inzulinrezisztens étrendben?
Túl bonyolultnak tűnik?
Sok az ellentmondásos információ?
Lemondásnak éled meg és éppen ezért mindig félbehagyod a diétát?
Lehetsz kezdő, újrakezdő vagy épp feketeöves IR-diétázó, ezen a workshopon egy olyan szemléletmódot adunk át, amivel újrakeretezheted az életmódodat.
Szarka Dorottya dietetikus szakértelmének segítségével ledöntjük az IR-diétát övező tévhiteket és tabukat. Mivel semmilyen szempontból nem vagyunk egyformák, inzulinrezisztensként is fontos az egyéni különbözőségek, célok és lehetőségek szem előtt tartása. Ez a téma a workshopon is nagy hangsúlyt fog kapni, a résztvevők táplálkozási naplóit is elemezzük, illetve megvizsgáljuk, min érdemes változtatni. (A táplálkozási naplót a jelentkezés után küldjük, de kitöltése nem kötelező, nem feltétele a workshopon való részvételnek.)
Iklódi Dórival közösen elkészítünk egy napi menüt, hogy a tanultakat rögtön alkalmazhasd is a mindennapokban:
- Reggeli: Teljes kiőrlésű szendvicskenyér, házi kencék
- Kisétkezés: Vaníliás túrós pohárkrém
- Ebéd/vacsora:
Mindenmentes zöldborsó krémleves
Egylábasos zöldséges tészta
Lazac spenótos szósszal és bulgurral
Megmutatjuk, hogy nem kell félni, és nem kell túlgondolni – az IR-étrend lehet örömteli és hosszútávon is fenntartható!
Gyere, és tedd meg az első (vagy a következő) lépést az egészségedért!
Részvételi díj:
Early bird akció: Ha február 28-ig jelentkezel, akkor a tanfolyam 30.000 Ft/fő, február 28. után 35.000 Ft/fő
A tanfolyam mellé ajándékba megkapod Iklódi Dóra 160 grammos szémhidrátdiéta című szakácskönyvét is!
Időpont: március 22. 10:00 - 14:00
Helyszín: Gasztroterem, 1042 Budapest Szent István tér 6.
Jelentkezés a dora.iklodi@gmail.com címen
Várunk szeretettel,
Dorka & Dóri